Ekim
| Kategori: Cep Teknolojisi | Okunma: 597 DefaDünyanın Yeni teknoloji Gözdesi 4G Yüksek Hızda ve Hareket Anında Bile İnternet Bağlantısı Sunan 4G/LTE Teknolojisi Oyun ve Video Tutkunları içinde Video Streaming Hizmeti Sunuyor İlk Olarak Amerikada Kullanılmaya Başladı.
Ericsson, Kuzey Amerika’daki ilk LTE şebekesini hayata geçirdi. MetroPCS Communications için Kuzey Dallas/Fort Worth bölgesinde kurulan LTE, hareket halinde internet, online oyun ve video streaming için gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Ericsson ilk LTE şebekesini 2009 yılında kurmuştu.
Bu ilk LTE şebekesi ile birlikte her iki şirket, Kuzey Amerika’da yeni bir mobil genişbant rüzgarına ve zengin içerikli uygulamaların kullanılmaya başlanmasına öncülük etmiş oluyor. Ericsson bu proje kapsamında MetroPCS’in ve onun 4G LTE şebekelerinin ana altyapı sağlayıcısı olarak görev yapıyor.
Dünyanın ilk LTE şebekesi Ericsson tarafından, 2009’un sonu ve 2010’un başında Norveç ve İsveç’te hayata geçirilmişti.
Popularity: 2% [?]













